romana    english    www.contasenior.ro

       

contabilitate_image

Contabilitate
Fiscalitate
Consultanta
Credite
...sunt domeniile in care
activeaza echipa noastra
de experti

contabilitate_logo

       A.
    Sunteti o persoana juridica - o societate economica - si intentionati sa va extindeti afacerea, dar aveti nevoie de ... capital, adica de bani.
       Solutia cea mai la-ndemana, fara probleme neprevazute, in deplina legalitate este obtinerea unei linii de credit.
       Dar aici incepe o alta bataie de cap: ce fel de acte va sunt necesare, alergatura, putere de convingere, argumente contabil - financiare si nu numai...
       In fine, de toate acestea scapati apeland fara rezerve la serviciile expertilor SENIOR ACCOUNTING CONSULT. Acestia isi asuma, in numele dumneavoastra, intocmirea documentatiei de credit, adica:
       - cerere de credit, plan de afaceri, flux de lichiditati, obtinerea certificatului de atestare fiscala si a certificatului constatator, a stabilizarii bugetului necesar.
       Dumneavoastra nu va ramane decat sa analizati, sa semnati actele aferente, sa va incasati creditul si sa va concentrati asupra derularii, cu succes, a afacerii planificate.

       B.   Sunteti o persoana fizica si vreti sa aveti, in sfarsit, o casa (ca tot e la moda acest deziderat), o casa adevarata, ca-n filme (sau pe aproape), pentru ca v-ati saturat cu viata in ... colivia din blocurile socialismului. Sau, pur si simplu, doriti sa va efectuati un concediu ca-n povesti, intr-unul din paradisurile Terrei, o locatie de 5 stele. Sau, ei bine, va doriti o masina, una "adevarata", ori doar s-o innoiti pe cea veche, obosita cu alta, de catalog.
       Dar, evident, aveti nevoie de bani si nu de o suma modica, ci de una consistenta.
       Ei bine, dumneavoastra va asumati sarcina efectuarii planului, a schitelor visului, sa faceti alegerea cuvenita, iar noua - expertilor contabili de la SENIOR ACCOUNTING CONSULT - ne incredintati rezolvarea problemei sursei de finantare. Mai exact spus, a obtinerii unui credit avantajos, pentru ca visul / dorinta dumneavoastra sa devina realitate.
       Expertii SENIOR ACCOUNTING CONSULT va vor intocmi documentatia de credit, vor pregati toate actele necesare, dumneavoastra neramanandu-va decat sa va incasati banii.

       Prin agreement-ul existent intre SENIOR ACCOUNTING CONSULT si HVB Tiriac, visul dumneavoastra este pe jumatate infaptuit.
 
       Nu ezitati, contactati-ne imediat!

       SENIOR ACCOUNTING CONSULT face ca si visele sa devina realitate!

 


Ne dedicam succesului fiecarui client
 
   
     

(c) Copyright www.sitepro.ro- www.contasenior.ro - contabilitate, fiscalitate, consultanta, credite